Montsant

Fotografies realitzades un cap de setmana al peu de la Serra Major de Montsant, entre Morera de Montsant i Escaladei, al Priorat.

Façana neoclàssica (s. XVII) de la cartoixa d'Escaladei amb els cingles de Montsant al fons La roca vermella que dóna el nom a l'indret de les Coves Roges, jaciment arqueològic amb cronologia des de Paleolític Superior fins a Neolític Paisatge de les cingleres a la Serra Major de Montsant, Priorat. Arbusts creixent a les escletxes de les roques roges d'Escaladei. Antic oratori de la Pietat, casa construïda al s. XVII, actualment abandonada. Cingles sobre la bauma anomenada la Cova Roja a la Serra Major de Montsant. Paisatge de vinyes DOQ Priorat amb raïm madur sota la falda de les cingleres de Montsant, entre Escaladei i la Morera de Montsant. Petita planta de romaní creixent a una escletxa de la roca vermella al Montsant, Priorat. Interior ombrívol de la font a l'antic oratori de la Pietat Bauma anomenada la Cova Roja sota els cingles de Montsant. Ruïnes del Mas de Sant Antoni amb les cingleres de la Serra Major de Montsant de fons. Paisatge del Priorat. Paisatge del Priorat, noves vinyes DOQ Priorat, vista des del camí dels cartoixans. Vestigi d'un incendi al Priorat, al camí dels cartoixans Senderisme al Camí dels Cartoixans, a l'alçada del Mas de Sant Antoni, vistes dels cingles del Racó de Missa de fons, i vestigis d'un mur de pedra seca. Paisatge del Montsant, Priorat. Vinyes DOQ Priorat i murs de pedra seca sobre les cingleres, al voltant del Mas de Sant Antoni. Montsant. Paisatge del Priorat. Serra Major de Montsant, els cingles del Racó de Missa i el poble de la Morera de Montsant a la distància. Ruïnes del Mas de Sant Antoni a la falda del Montsant, Priorat. Vistes de la serra de Montalt i serra de Llaberies al fons. Panoràmica des del Camí dels Cartoixans, al peu dels cingles de Montsant. Al fons la serra de Montalt i serra de Llaberies. Cingleres de la serra Major de Montsant, aprop d'Escaladei, Priorat L'últim sol de la tarda il·lumina la part més alta de les cingleres de la Serra Major de Montsant, a Escaladei, Priorat. Vista dels cingles seguint el GR-171 que puja per el Grau de l'Agnet. La Morera de Montsant, Priorat. Les cingleres sobre el poble de la Morera de Montsant, Priorat. Detall de la roca pujant per el GR-171 a la Morera de Montsant, Priorat. Cingles del Racó de Missa a la Serra Major de Montsant, baixant del Mas de Sant Antoni a la Cartoixa d'Escaladei. Priorat.