Monegros, exposició al Km7

Del 29 de juliol al 20 d’agost al Km7 Espai d’Art, Alt Empordà. Es pot veure l’exposició Monegros, un projecte de fusió artística, pintura, fotografia i dibuix, amb el paisatge dels Monegres com a fil conductor.

Hem tornat a fer un projecte a quatre mans, després de fer-ho per primera vegada ara fa tres anys, amb diàleg sobre la caiguda de l’aigua. De nou tornem a l’Aragó, aquesta vegada cercant el contrast amb l’aigua, el desert. Tot i que el temps ens va sorprendre i varem trobar un paisatge sorprenent, els Monegres passats per aigua.

El resultat d’aquest treball conjunt es podrà veure aquest estiu a Saus-Camallera, al Km 7 Espai d’Art Jose Luis Pascual.

A l’exposició també presentarem el llibre que recull l’obra que dóna forma al projecte. Hem produït 500 exemplars, els primers 25 numerats i signats s’acompanyen d’una edició doble de 25 reproduccions sobre paper kozo d’un dibuix a tinta xinesa i una fotografia, ambdues de 18x24 cm.

Fent clic aquí pots veure algunes de les imatges, llegir el text que ha escrit Pilar Giró, o descobrir com és el llibre

La inauguració serà el dissabte 29 de juliol, a les 7 de la tarda a:

Km7 Espai d’Art carretera GE-623 d’Orriols a l’Escala, Km. 7 17467 Saus-Camallera tf. 630 916 584 / 972 794 535

Fotografies de l’exposició

fotografia de l'exposició del projecte artístic Monegros al Km7 Espai d'Art José Luis Pascual. Pintura i dibuix de Jose M. Guerrero Medina i fotografia de paisatge de Pau Guerrero fotografia de l'exposició del projecte artístic Monegros al Km7 Espai d'Art José Luis Pascual. Pintura i dibuix de Jose M. Guerrero Medina i fotografia de paisatge de Pau Guerrero fotografia de l'exposició del projecte artístic Monegros al Km7 Espai d'Art José Luis Pascual. Pintura i dibuix de Jose M. Guerrero Medina i fotografia de paisatge de Pau Guerrero fotografia de l'exposició del projecte artístic Monegros al Km7 Espai d'Art José Luis Pascual. Pintura i dibuix de Jose M. Guerrero Medina i fotografia de paisatge de Pau Guerrero fotografia de l'exposició del projecte artístic Monegros al Km7 Espai d'Art José Luis Pascual. Pintura i dibuix de Jose M. Guerrero Medina i fotografia de paisatge de Pau Guerrero fotografia de l'exposició del projecte artístic Monegros al Km7 Espai d'Art José Luis Pascual. Pintura i dibuix de Jose M. Guerrero Medina i fotografia de paisatge de Pau Guerrero
Pau Guerrero amb Marta Tatjer el dia de l'inauguració de l'exposició del projecte artístic *Monegros* al Km7 Espai d'Art José Luis Pascual Fotografia de l'inauguració de l'exposició *Monegros*, de Jose M Guerrero i Pau Guerrero, al Km7 Espai d'Art José Luis Pascual Pau Guerrero davant d'algunes de les seves fotografies a l' exposició *Monegros* al Km7 Espai d'Art José Luis Pascual