Paisatge i llegenda del comte Arnau al Festival Mirades

Del 1 al 24 d’abril de 2017 es va celebrar Mirades, el V Festival de Fotografia de Torroella de Montgrí, en total 25 exposicions repartides en diferents espais emblemàtics de Torroella de Montgrí, l’Estartit i Ullà. Pots veure el programa detallat en format pdf fent clic aqui. Paisatge i llegenda del comte Arnau es va poder visitar a l’espai expositiu de la capella de Sant Antoni.

Durant els caps de setmana es van dur a terme activitats relacionades amb la fotografia, com xerrades i projeccions. El dissabte 22 va tenir lloc la xerrada Paisatge i llegenda del comte Arnau al Museu de la Mediterrania, així com la Fira de Fotografia d’Autor i trobada d’editorials de fotografia.

l'exposició fotogràfica *Paisatge i llegenda del comte Arnau* a la capella de Sant Antoni, durant el Festival de fotografia Mirades de Torroella de Montgrí Pau Guerrero amb Eugeni Prieto, a la Fira de Fotografia d'Autor, durant el Festival de fotografia Mirades de Torroella de Montgrí Pau Guerrero amb Eugeni Prieto, a la Fira de Fotografia d'Autor, durant el Festival de fotografia Mirades de Torroella de Montgrí Pau Guerrero amb Vicenç Rovira, poc abans de la xerrada *Paisatge i llegenda del comte Arnau* al Museu de la Mediterrania, durant el Festival de fotografia Mirades de Torroella de Montgrí Pau Guerrero donant la xerrada *Paisatge i llegenda del comte Arnau* al Museu de la Mediterrania, durant el Festival de fotografia Mirades de Torroella de Montgrí Pau Guerrero donant la xerrada *Paisatge i llegenda del comte Arnau* al Museu de la Mediterrania, durant el Festival de fotografia Mirades de Torroella de Montgrí

Paisatge i llegenda del comte Arnau segueix el mite a través dels paisatges vinculats a la llegenda.

Fes clic aquí per anar al contingut