Paisatge i llegenda del comte Arnau a Girona

El divendres 1 de juliol a les 18:30h serà l’inauguració del projecte fotogràfic Paisatge i llegenda del comte Arnau a Girona. Després de presentar-lo a l’Observatori del Paisatge de Catalunya, a Olot, i al Palau de l’Abadia de Sant Joan de les Abadesses el passat estiu, ara es podrà veure, fins al 29 de juliol, a la Biblioteca Carles Rahola de Girona. A l’exposició es podràn veure 19 de les 38 fotografies que formen part del projecte fotogràfic, el llibre amb totes les fotografies i les llegendes, i un recull de llibres relacionats amb el comte Arnau que han preparat els companys de la biblioteca.

Si no coneixes el meu treball, pots donar-li una ullada al següent video, al web o a la pàgina de Facebook.

L’adreça de la Biblioteca Carles Rahola es: Carrer Emili Grahit, 4-6, 17002 Girona. Google Map: http://bit.ly/28OAhr3 El seu horari de visita, de dilluns a dissabte, de 10 a 20h. La sala d’exposicions es troba al fons del hall d’entrada.

l'exposició del projecte fotogràfic *Paisatge i llegenda del comte Arnau* a la Biblioteca Carles Rahola de Girona Pau Guerrero presentant el projecte fotogràfic *Paisatge i llegenda del comte Arnau* durant la seva exposició a la Biblioteca Carles Rahola de Girona Pau Guerrero presentant el projecte fotogràfic *Paisatge i llegenda del comte Arnau* durant la seva exposició a la Biblioteca Carles Rahola de Girona Pau Guerrero presentant el projecte fotogràfic *Paisatge i llegenda del comte Arnau* durant la seva exposició a la Biblioteca Carles Rahola de Girona
l’exposició Paisatge i llegenda del comte Arnau a Girona